commercetools opent nieuw kantoor in Amsterdam
27-03-2019 | door: Wouter Hoeffnagel

commercetools opent nieuw kantoor in Amsterdam

commercetools, leverancier van commercesoftware, breidt zijn werkzaamheden in de Benelux verder uit. Het bedrijf opent een nieuw kantoor op Spaces Amstel aan de Mr. Treublaan in Amsterdam om lokale klanten en hun partners intensiever te kunnen ondersteunen. Het Benelux-team wordt daarnaast uitgebreid met drie nieuwe teamleden.

Ivo Bronsveld gaat bij commercetools aan de slag als Head of Integrations (Product Management Netherlands). Bronsveld was eerder zeven jaar werkzaam bij BloomReach, waar hij verantwoordelijk was voor het ontwikkelen en naar de markt brengen van integraties en oplossingen voor het platform. Lyone Peperkamp is aangetrokken als Marketing Manager. Zij gaat samen met partners en het marketingteam in München B2B-campagnes ontwikkelen. Peperkamp werkte eerder bij verschillende betaaldiensten, waaronder MultiSafePay.

Marlowe Antonius versterkt het team in de rol van Solution Architect. Daarvoor was Antonius al betrokken bij verschillende commercetools-projecten voor onlinebureau Incentro. Hij neemt dan ook een schat aan commercetools-ervaring mee. Bronsveld, Peperkamp en Antonius vullen het huidige team aan, dat onder leiding staat van Steven Fockema Andreae als Head of Sales Western Europe.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

commerce