Outsource IT 2019

27-03-2019 | door: Redactie

Outsource IT 2019
(04-06-2019)

Outsource IT is hét kennisevenement en -platform in Nederland over IT en de ontwikkelingen in dit vakgebied. De IT-wereld verandert ontzettend snel. Zie het maar eens bij te houden als middelgrote organisatie. Bijna niet te doen. En toch moet je mee. Afwachten is geen optie. Digitaal up-to-date blijven is een must voor je business. Maar hoe zorg je daarvoor?

Thema 2019: Digitale transformatie en samenwerken

Digitale transformatie en samenwerken. Daarover gaat deze derde editie van Outsource IT. Cloud was de hype, nu is dat digitale transformatie. Iedereen heeft er de mond vol van. En toch zijn veel bedrijven vooral bezig met vernieuwen van hun IT-omgeving, met het vervangen van oude computers en servers. Digitaal transformeren gaat veel verder dan dat. Het is nadenken over de stip aan de horizon. Over de vraag: hoe ziet onze markt er over pakweg vijf of tien jaar uit? En waar moet onze business naartoe om het leven van onze klanten nog een beetje beter, makkelijker of mooier te maken?

Welke nieuwe vormen van technologie kunnen daaraan bijdragen? Digitaal transformeren doe je niet alleen, maar samen met partners. Dus zoek de verbinding en maak gebruik van verschillende krachten en expertises.

Programma

12:30 uur            we ontvangen je graag in Flint theater in Amersfoort. Maak je klaar voor een middag vol IT-inspiratie.

13:00 uur            dagvoorzitter Joep Stassen opent Outsource IT 2019. De corporate comedian geeft vervolgens het woord aan Marco Gianotten, visionair binnen IT. Hij maakt het abstract klinkende fenomeen digitale transformatie concreet. Daarna is Eric Razenberg aan zet; de CEO van ThiemeMeulenhoff vertelt over de ‘reis’ die zijn organisatie doormaakt. Digitale transformatie in de praktijk!

15:00 uur            pauze. Ontmoet mensen die net als jij veel met IT te maken hebben binnen hun organisatie, van techneuten tot managers. Kennis delen en inspireren gaat in de pauze gewoon door!

15:15 uur            tijd voor twee rondetafelgesprekken, waarin experts uit het vakgebied hun rol in digitale trans­formatie toelichten. Wat kunnen deze IT-dienstverleners, -adviseurs en technologiepartners voor jouw organisatie betekenen? Aansluitend is het de beurt aan Michiel Muller, mede-oprichter van Picnic, om het podium te betreden. Hij deelt het inspirerende verhaal over een revolutie in supermarktland.

17:30 uur            praat onder het genot van een borrel na over alle boeiende onderwerpen en verhalen die zijn voorbijgekomen. Inspiratie is nog mooier als je het kunt delen.

Kom kennis en inspiratie opdoen en meld je aan!

Digitale transformatie begint op Outsource IT. Wil jij vooruit met je organisatie? Meld je nu aan voor Outsource IT. Haal kennis, doe inspiratie op en ontmoet collega-ondernemers. Wij verwelkomen je graag! Aanmelden kan via  www.outsource-it.nu.

Terug naar nieuws overzicht