Resello wordt Acronis Cloud Reseller voor Nederland

27-03-2019 | door: Witold Kepinski

Resello wordt Acronis Cloud Reseller voor Nederland

Acronis kondigt op CloudFest in Rust, Duitsland aan dat het Resello, de ‘cloud native’ distributeur uit Zwolle met zijn eigen automatiseringsplatform, heeft toegevoegd als de nieuwste Acronis Cloud Reseller, waarmee de al bestaande samenwerking tussen beide bedrijven in de regio nog intensiever wordt.

Mathijs Theunissen, Strategic Partner Manager voor de Benelux en de Nordics bij Acronis: “Er is een groeiende vraag vanuit eindklanten naar een efficiënte bescherming van hun (bedrijfs)kritieke data. Acronis oplossingen zoals Acronis Backup Cloud beantwoorden die vraag met innovatieve oplossingen, waaronder anti-ransomware technologie en hybride cloud architectuur. Resello is daarin een belangrijke partner voor ons, zij hebben resellers in meer dan 100 landen en een sterke focus op het uitbouwen van hun aanwezigheid in Europa. Door Resello toe te voegen als onze nieuwste Acronis Cloud Reseller kunnen zij en hun partners profiteren van de sterk groeiende vraag vanuit de markt naar SaaS-diensten zoals Acronis Backup Cloud.”

Resello biedt partners een zelf ontwikkeld automatiseringsplatform voor partners, zoals MSPs, VARs, telcos en webhosters. Het platform stelt partners instaat om clouddiensten, zoals Acronis Backup Cloud, te verkopen, uit te leveren en factureren, waarbij klanten en verbruik in een omgeving kunnen worden beheerd.

Harald Nuij, CCO bij Resello: “Resello en Acronis werken al langere tijd samen en we bieden al enkele jaren Acronis Backup Cloud aan. Onze partners zijn tevreden met het gebruik en verkopen van Acronis Backup Cloud, maar vragen ons ook om grotere plannen en meer flexibiliteit om zelf hun eigen plannen in te kunnen stellen. Met deze samenwerking wordt dat mogelijk.” Martijn Kamphuis, productmanager bij Resello: “We zijn blij dat Acronis Resello gekozen heeft als nieuwste Acronis Cloud Reseller en zien ernaar uit om nog intensiever samen te werken. Deze samenwerking biedt onze partners back-up-oplossing die ze nodig hebben voor hun klanten, waardoor partners sneller incrementele inkomsten genereren en profiteren van het ‘pay-as-you-go’ verdienmodel.”

Terug naar nieuws overzicht
Cloud