MicroFix opent Apple service centrum in Amsterdam

28-03-2019 | door: Witold Kepinski

MicroFix opent Apple service centrum in Amsterdam

MicroFix opent de deuren van een nieuw servicecentrum in Amsterdam West op woensdag 27 maart. Het servicecentrum is gevestigd op de Jan van Galenstraat 60H en is het derde servicecentrum in Nederland en het tweede in Amsterdam. MicroFix repareert al jaren IT-apparatuur en merkt dat de vraag in de hoofdstad blijft groeien. De opening gaat niet ongemerkt voorbij: MicroFix pakt groots uit met abri’s en promobikers in het centrum van de stad. 

Ton Bussche, general manager van MicroFix: ‘’Ik ben erg trots op de opening van deze nieuwe vestiging waarbij we de service van Apple producten nog dichterbij de consument brengen.’ Met de opening van het nieuwe pand wordt ook de nieuwe merkbelofte gelanceerd. MicroFix begrijpt dat het leven always on is; werk, familie, vrienden, dagelijkse dingen en bijzondere momenten. Alles is met elkaar verbonden. Maar wat als online even offline wordt? Dan is MicroFix er. MicroFix is er om jou weer blij te maken. Vandaar de nieuwe pay-off: MicroFix. Blij gemaakt. MicroFix is Apple Authorised Service Provider (AASP) en voldoet hiermee aan de hoogste kwaliteitscriteria van Apple."

Andere winkels

MicroFix startte het bedrijf in 1991 in Leiden. Hier vestigt zich het hoofdkantoor en het multibrand servicecentrum. Enkele jaren geleden opende het bedrijf een tweede vestiging in Amsterdam Zuid Oost specifiek voor reparatie van Apple producten. De vestiging Amsterdam West is het derde servicecentrum van MicroFix en is specifiek opgezet voor de reparatie van Apple producten. De gecertificeerde technici staan vanaf woensdag 27 maart klaar voor iedereen

Terug naar nieuws overzicht
Hardware