Witold Kepinski - 28 maart 2019

KPN Partner Network vormt krachtenbundeling

De partnerorganisaties van RoutIT, KPN, Telfort Zakelijk en Yes Telecom bundelen vanaf 1 april 2019 hun krachten in KPN Partner Network. Hiermee zet KPN een verandering in die erop gericht is om samen met partners te groeien in de zakelijke markt.

KPN Partner Network moet gaan staan voor eenduidige bediening, makkelijk zakendoen, langetermijnrelaties en de betrouwbaarheid én digitalisering van processen centraal. En daarbij kunnen RoutIT partners blijven kiezen uit whitelabel diensten en het KPN merk.

Het bedrijf RoutIT blijft bestaan als aparte entiteit binnen KPN en gevestigd in Ede. De productmodules, portals en het cloud-telefonieplatform vormen het fundament voor alle telecom- en gestandaardiseerde ICT- en securitydiensten voor partners en klanten.

Van de huidige directie RoutIT wordt Marc Kruijs per 1 april aangesteld als directeur van KPN Partner Network, om tot 1 oktober 2019 vorm te geven aan deze nieuwe partnerorganisatie. Na het opzetten hiervan bepaalt Marc Kruijs de vervolgstappen van zijn carrière. Paul Velders geeft leiding aan RoutIT tot 1 mei en heeft besloten zijn carrière daarna buiten KPN en RoutIT voort te zetten. KPN streeft ernaar om voor 1 mei de opvolger van Paul aan te kondigen.

“De oprichting van deze nieuwe partnerorganisatie onderstreept de waarde die wij hechten aan de samenwerking met business partners. En het is ons streven om zakendoen met KPN nog makkelijker te maken. Ik heb alle vertrouwen in onze partners én het team dat de nieuwe organisatie vormt.”, zegt Marieke Snoep (foto), Chief Business Market KPN.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!