Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
28-03-2019 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Gezellige Dutch Night tijdens CloudFest (video)

De Dutch Night @CloudFest 2019 is geslaagd. Op deze jaarlijkse netwerkborrel kwamen veel Nederlandse cloud- en hostingexperts in attractiepark Europa-Park waar het grootste cloudfestival ter wereld plaats vindt, genaamd CloudFest. Hier ontmoeten cloud- en hostingexperts van over de hele wereld elkaar. Witold Kepinski, hoofdredacteur van Dutch IT-channel, was er ook bij en sprak in een video update met Martijn van Zoeren (Cloud41), Michiel Steltman (DINL), Michel Jeucken (Uniserver), Ramon Schonhage (Veeam), Else van Nieuwkerk (Nederland ICT) en Paul Kollner (Cassiux).

Tijdens het Dutch Night @CloudFest borrel, georganiseerd door branchevereniging ISPConnect, trapte het festival in Duitsland traditiegetrouw af.

Sales en Marketing

Er werd volop genetwerkt en zaken besproken. Zo zijn veel cloud en hosting bedrijven hun sales en marketing nog beter aan het af te stemmen in de groeimarkt die cloud heet.

ISPConnect

ISPConnect krijgt hulp van sponsoren om alle Nederlandse activiteiten tijdens CloudFest te financieren. De branchevereniging is dankbaar en trots dat zoveel mooie bedrijven uit de community willen helpen met de organisatie. Veeam, NDIX, maincubes, Nederland ICT, Ynvolve, Kingston, HPE, Nutanix, Insight, Xolphin en Maxcom zijn dit jaar de sponsoren van Dutch Night @CloudFest.

Bekijk de foto's van de Dutch Night @Cloudfest netwerkborrel op de Facebook pagina van Dutch IT-channel.

Terug naar video overzicht
Cloud