Witold Kepinski - 29 maart 2019

SLTN wint Europese aanbesteding voor ICT-infrastructuur Gemeente Dronte

SLTN wint Europese aanbesteding voor ICT-infrastructuur Gemeente Dronte image

SLTN heeft ingeschreven op de Europese aanbesteding voor modernisering en beheer van de infrastructuur ten behoeve van de Gemeente Dronten en heeft de definitieve gunning gekregen.

De opdracht voorziet in het moderniseren van het datacenter en de gehele automatisering. Onderdeel hiervan zal zijn dat de IT georganiseerd zal worden vanuit de Private Cloud van SLTN. De beheer-scope is uitgebreid doordat SLTN de regie en uitvoering voor haar rekening neemt over de beheer- dienstverlening die voorheen door meerdere IT-leveranciers werd uitgevoerd.

De aanbesteding heeft een looptijd van vier jaar met een mogelijk verlenging van 2 x 2 jaar. Bij deze opdracht is een bedrag van enige miljoenen euro’s gemoeid.

“We zijn bijzonder trots op dit resultaat en het gestelde vertrouwen in onze dienstverlening. Wij kijken dan ook uit naar een succesvol vervolg op de samenwerking met de gemeente Dronten” aldus Ralph Noll, Business Manager SLTN IT Services.

“Met het gunnen van deze aanbesteding kan de gemeente Dronten weer een aantal jaren vooruit en wordt zij ontzorgt voor het gehele IT-landschap. Gezien de huidige ervaring met SLTN verwachten wij weer een vruchtbare samenwerking” aldus Marco Muizelaar, ICT Service-manager van de gemeente Dronten.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!