Redactie - 29 maart 2019

TIE Kinetix en To-Increase bieden Microsoft Dynamics ERP integratie

TIE Kinetix, een leverancier van Partner Automation oplossingen en partner van Microsoft heeft aangekondigd een strategische samenwerking aan te gaan met To-Increase. To-Increase is een internationale onafhankelijke softwareleverancier voor Microsoft Dynamics oplossingen.

Elektronisch zakendoen volgens de laatste internationale standaarden houdt in dat organisaties in staat zijn om informatie snel, efficiënt kunnen delen en verwerken. TIE Kinetix en To-Increase hebben hiervoor een EDI FLOW connector gemaakt voor organisaties die werken met Microsoft Dynamics ERP. De connector maakt het elektronisch uitwisselen van documenten tussen klanten en handelspartners eenvoudig.

Binnen de samenwerking wordt er gebruik gemaakt van het FLOW Partner Automation platform van TIE Kinetix, gecombineerd met de software module van de Business Integration Solution (BIS) Suite van To-Increase om de systemen van handelspartners en hun leveranciers te koppelen. De integratie tussen het FLOW platform en Microsoft Dynamics ERP maakt het voor bedrijven mogelijk om EDI-berichten en andere berichten moeiteloos uit te wisselen.

De FLOW connector ondersteunt volledige integratie met Microsoft Dynamics 365 Business Central (NAV), Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (AX), Dynamics NAV, Dynamics AX en To-Increase Connectivity Studio. Met behulp van de connector kunnen bedrijven processen stroomlijnen door de uitwisseling van bedrijfskritische documentatie met handelspartners volledig te automatiseren. Dit resulteert in meer flexibiliteit, minder fouten en lagere kosten.

“De vraag naar een directe en veilige verbinding vanuit Microsoft Dynamics (365) oplossingen om elektronische documenten uit te wisselen met handelspartners en leveranciers neemt toe,” aldus Jan Sundelin, CEO van TIE Kinetix. “Dankzij de uitbreiding van ons partnernetwerk met To-Increase kan TIE Kinetix aan Microsoft Dynamics ERP gebruikers een volledig geïntegreerde oplossing aanbieden via het FLOW Partner Automation platform. De oplossing helpt organisaties om kosten te verlagen en de time-to-market te verkorten, zodat ondernemingen winstgevender kunnen worden.

“Wij zijn zeer enthousiast over onze samenwerking met TIE Kinetix, omdat het strategische gezien van toegevoegde waarde is voor onze bestaande oplossingen. Uit recent marktonderzoek is gebleken dat de vraag naar een veilige en volledig geïntegreerde verbinding voor documentuitwisseling vanuit Microsoft Dynamics ERP, met systemen van derden, stijgt,” aldus Luciano Cunha, CEO van To-Increase. “Ons BIS-portfolio helpt bij het realiseren van de integratie van Microsoft Dynamics ERP met het FLOW platform en biedt diverse mogelijkheden op het gebied van end-to-end communicatie en het verwerken van diverse transacties. We zien een groot marktpotentieel voor de oplossing, het kan organisaties namelijk helpen om kosten te beheren, concurrentievoordeel te behalen en de bedrijfsresultaten positief te beïnvloeden.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!