Witold Kepinski - 01 april 2019

Cloudera lanceert Edge en Flow Management voor data edge

Cloudera lanceert Edge en Flow Management voor data edge image

Cloudera, specialist voor bedrijfsgegevens, heeft twee aankomende software voor edge gegevensbeheer aangekondigd, ontworpen om Internet of Things (IoT) kracht bij te zetten. ontwikkelaars en architecten met krachtigere besturingselementen om gegevensgestuurde inzichten van en naar de rand te verzamelen, te transporteren en te beheren.

De nieuwe oplossingen omvatten Cloudera Edge Management, een edge management-oplossing voor IoT en streaming data, en Cloudera Flow Management, een no-code, grootschalige data-opname en managementoplossing.

De edge is volgens Cloudera een van de rijkste en snelstgroeiende gegevensbronnen, maar de meeste IoT-gegevens zijn ongestructureerd. Ondernemingen hebben betere tools nodig om data aan de rand in te nemen, te analyseren en ernaar te handelen. Deze nieuwe oplossingen van Cloudera helpen de onderneming om gegevens overal te beheren en bruikbare inzichten te verkrijgen om nieuwe zakelijke kansen te ontsluiten en actie te ondernemen aan de bron om de resultaten te verbeteren zo beweert Cloudera.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!