Witold Kepinski - 31 maart 2019

HP Jet Fusion 500 en 300-serie 3D printers in trek

HP Jet Fusion 500 en 300-serie 3D printers in trek image

HP heeft in 2018 zijn portfolio voor 3D-printing uitgebreid met de nieuwe Jet Fusion 500/300- serie 3D-printers, een oplossing die een aanvulling vormt op de industriële systemen van HP klanten om van prototyping naar productie te gaan op dezelfde onderliggende technologie. De printers vinden steeds meer aftrek bij klanten aldus HP.

HP heeft aangekondigd dat de nieuwe Jet Fusion 500/300-serie in volume wordt geleverd en nieuwe klanten omvat, zoals:

Daimler Trucks North America (DTNA) is de grootste fabrikant van bedrijfsvoertuigen in Noord-Amerika. DTNA demonstreert volgens HP de kracht van digitale fabricage met behulp van HP's Jet Fusion 500/300-platform om de prototypering tot productie-tijdlijn te versnellen.

Unlimited Tomorrow gebruikt HP Jet Fusion 580-printers om mensen die een amputatie hebben ondergaan op maat gemaakte 3D-geprinte prothesen te bieden. Door het productieproces te bevrijden van de beperkingen van traditionele productiemethoden, creëert Unlimited Tomorrow volgens HP geavanceerde kunstmatige ledematen die toegankelijk en betaalbaar zijn voor mensen met een beperkt budget.

Clemson University herontdekt hoe het prototypen en functionele delen produceert met behulp van de HP Jet Fusion 500/300-serie om innovatie te bevorderen voor afdelingen zoals het Clemson College of Engineering, Computing en Applied Sciences.
HP Metal Jet-productieservice nu op grote schaal beschikbaar voor de productie van eindproducten.

Metal Jet

HP's 3D printing portfolio waarmee klanten hun weg kunnen vinden naar digitale productie omvat HP Metal Jet, een 3D-afdruktechnologie voor de grootschalige productie van metalen onderdelen van productiekwaliteit, die meer productiviteit tegen lagere kosten moet bieden.

3D

HP heeft verder aangekondigd dat de HP Metal Jet-productieservice voor het 3D printen van industriële metalen onderdelen nu overal verkrijgbaar is. Klanten kunnen nu 3D-ontwerpbestanden uploaden en functionele metalen onderdelen in grote hoeveelheden ontvangen. De onderdelen worden geproduceerd door HP-partners GKN Powder Metallurgy en Parmatech om de hoogste standaarden voor engineering en productiekwaliteit te garanderen.

Meer dan 10 miljoen onderdelen zijn inmiddels geproduceerd met behulp van HP Multi Jet Fusion-technologie in het afgelopen jaar. Lees meer details hier.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!