Witold Kepinski - 02 april 2019

Rein Ledeboer aangesteld als Partner Manager bij ValueBlue

Onlangs startte Rein Ledeboer als Partner Manager bij het Utrechtse techbedrijf ValueBlue. In deze rol is hij verantwoordelijk voor de verdere nationale en internationale uitrol van het partnernetwerk van de SaaS-oplossing BlueDolphin. De eerste nieuwe partners, waarbij BlueDolphin is geïntroduceerd en tot een begrip is gemaakt, zijn inmiddels een feit.

Ledeboer was tijdens zijn loopbaan actief bij uiteenlopende organisaties in de IT-arena. De basis legde hij bij ICT-dienstverlener KPN/Getronics, waarna hij zich vanaf 2007 focuste op (inter)nationale SaaS-leveranciers als IPSoft, Vormetric/Thales en Iwelcome. Met zijn zakelijk netwerk in Nederland, Europa en EMEA weet hij business partners te werven, ‘joint go-to-markets’ en geslaagde implementaties te verwezenlijken. Rein neemt zo’n 20 jaar aan branche-ervaring mee naar ValueBlue. Zijn uitdaging bij ValueBlue is het werven, contracteren en ontwikkelen van partners met een juiste fit met de ambities van ValueBlue.

Rein Ledeboer over zijn nieuwe aanstelling: “Ik vind het mooi een bijdrage te leveren aan de groei van ValueBlue. De organisatie weet goed wat de markt nodig heeft, de lijnen zijn kort en er wordt dus snel geschakeld. Met BlueDolphin als Digital Enterprise Platform geeft ValueBlue antwoord op de digitale transformatie. Gezien dit dé uitdaging is van business partners, was de overstap naar ValueBlue ideaal.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!