Samsung Galaxy Fold exclusief leverbaar via KPN, T-Mobile, Vodafone en Samsung

02-04-2019 | door: Wouter Hoeffnagel

Samsung Galaxy Fold exclusief leverbaar via KPN, T-Mobile, Vodafone en Samsung

Samsung gaat zijn opvouwbare Galaxy Fold in Nederland exclusief leveren via de telecomproviders KPN, T-Mobile, Vodafone en via de website Samsung.com. Het apparaat kan vanaf vrijdag 26 april worden online worden besteld bij de partijen. Het apparaat is vanaf 3 mei leverbaar.

De Samsung Galaxy Fold is een smartphone met een 7,3 inch Dynamic AMOLED Infinity Flex display. Het scherm is vouwbaar, wat het mogelijk maakt de smartphone op te vouwen tot een toestel dat in een jas- of broekzak past. De Samsung Galaxy Fold is voorzien van Gorilla Glass 6.

App Continuity

Voor de overgang van het display aan de voorkant naar het grote Infinity Flex display binnenin zet Samsung 'App Continuity' in. Deze technologie zorgt dat het beeld bij het uit- of juist invouwen van het apparaat automatisch wordt aangepast op het schermformaat. Met Multi-Active Window is het mogelijk tot drie apps tegelijkertijd te gebruiken.

De Samsung Galaxy Fold is vanaf 3 mei verkrijgbaar bij KPN, T-Mobile, Vodafone en via Samsung.com voor een verkoopadviesprijs vanaf € 2.020,-. Ieder toestel wordt standaard geleverd met Galaxy Buds ter waarde van € 149, een slanke Kevlar-beschermhoes en een eenmalige reparatie bij valschade in het eerste jaar. De Samsung Galaxy Fold is beschikbaar in verschillende, unieke kleuren waaronder Space Silver, Cosmos Black, Martian Green en Astro Blue.

Terug naar nieuws overzicht
Mobility