Witold Kepinski - 03 april 2019

Bert Ertman wordt VP Technology bij Luminis

Softwaretechnologiebedrijf Luminis wil haar positie op het gebied van Cloud computing versterken met de benoeming van Bert Ertman als VP Technology. Bert geeft invulling aan de Cloud Computing strategie van Luminis Nederland en is verantwoordelijk voor de partnerships met AWS en Microsoft: de strategische Cloud partners van Luminis.

Bert Ertman wordt VP Technology bij LuminisDoor de combinatie van producten en diensten kan Luminis haar klanten optimaal ondersteunen met de implementatie van hun Cloud-strategie. Bert is niet alleen een veel gevraagd spreker op internationale podia als de QCon, Oracle Code en Devoxx, maar ook een richtinggevende kracht in Cloud-strategie van Luminis zelf. Bert werkt sinds 2011 bij Luminis en heeft meer dan 20 jaar ervaring in de software-industrie. In zijn rol als consultant en adviseur heeft Bert gewerkt in verschillende marktsegmenten zoals e-commerce, FinTech en industrie.

“Cloud Computing is een vakgebied dat zich razendsnel ontwikkelt en een grote impact heeft voor organisaties. In mijn rol als VP Technology kan ik mijn brede kennis en ervaring goed gebruiken om van Luminis de beste technologiepartner voor onze klanten te maken”, aldus Bert Ertman.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!