Witold Kepinski - 03 april 2019

Tech Data introduceert Dell EMC PowerQuote

Tech Data introduceert Dell EMC PowerQuote image

Tech Data heeft de Europese lancering van PowerQuote aangekondigd, een webgebaseerde offerte-configuratietool voor Dell EMC-serveroplossingen die nu volledig is geïntegreerd met InTouch , het online verkoopplatform van Tech Data in Europa. PowerQuote stelt klanten in staat om hun eigen oplossingen te bouwen en produceert snelle, nauwkeurige en relevante offertes voor een reeks Dell EMC PowerEdgeNow-servers. Als onderdeel van InTouch biedt het ook real-time inzicht in prijzen en voorraadinformatie, evenals toegang tot upgrades en bijbehorende services.

De tool is nu beschikbaar voor klanten in België, Nederland, Italië, Spanje, Portugal, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk en de Scandinavische regio, en zal in een gefaseerde uitrol worden geïntroduceerd bij nieuwe Europese landen. De tool zal verder worden uitgebreid met extra producten, verdere automatisering en gebruiksvriendelijke functies.

Andy Gass, senior vicepresident, Digital en VK en Ierland, bij Tech Data: "Deze integratie van PowerQuote met InTouch betekent dat Tech Data-klanten hun klanten sneller, slimmer en met een groter verkooppotentieel kunnen bedienen. Het is weer een stap vooruit op onze reis om de digitale ervaring van Tech Data voor klanten te verbeteren. De combinatie van het eersteklas productenassortiment van Dell EMC en het InTouch-platform van Tech Data als digitale hub voor onze end-to-end portfolio van oplossingen en diensten, maakt dit een aantrekkelijke en baanbrekende oplossing voor het IT-kanaal."

Eenmaal aangemeld bij InTouch, zien klanten van Tech Data hun eigen op maat gemaakte prijzen en up-to-date informatie over de uitgebreide voorraad van PowerEdgeNow-servers van de distributeur. Promotiekortingen worden ook benadrukt in de tool en klanten kunnen hun eigen oplossingen bouwen door modellen te kiezen en te vergelijken. PowerQuote maakt het gemakkelijker om te upsellen en raadt automatisch add-ons aan, zoals ondersteuningsservices en Microsoft Server Software-licenties, terwijl ingebouwde configuratie-informatie gebruikers waarschuwt als een configuratie ongeldig wordt en alternatieve voorgestelde oplossingen biedt.

Younes Belmaachi, Program Director, Infrastructure Solution Group - West-Europa, EMC van Dell: "PowerQuote is een belangrijke mijlpaal in onze missie om onze distributeurs te helpen hun bereik te vergroten en een aanzienlijk verbeterde ervaring mogelijk te maken voor onze partners die servers willen configureren om te bestellen, waardoor ze profiteren van versnelde doorlooptijden, inclusief bezorging de volgende dag."

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!