Exact presenteert de Spring ‘19 Release

04-04-2019 | door: Witold Kepinski

Exact presenteert de Spring ‘19 Release

Exact presenteert de Spring ’19 release met nieuwe functies. Zo wordt het mogelijk om direct vanuit Exact Online elektronische facturen te versturen via het PEPPOL-netwerk. Vanaf 18 april zijn alle overheden, andere aanbestedende diensten en speciale sectororganisaties, verplicht om bij inkoopovereenkomsten e-facturen te kunnen ontvangen en verwerken.

Een andere functie in de Spring ‘19 Release is de vernieuwde digitale brievenbus waarmee accountants facturen sneller kunnen afhandelen. Verder worden handels- en productiebedrijven geholpen om op een eenvoudige manier hun voorraadinventarisatie uit te voeren met behulp van een mobiele applicatie voor Android.

Phill Robinson (foto), CEO van Exact: “Met de Spring ‘19 Release voegen we krachtige innovaties toe waarmee ondernemers en accountants hun werk sneller kunnen doen. Door handmatig werk te minimaliseren verkleinen we de kans op fouten en leveren we een positieve bijdrage aan de prestaties van het bedrijf; dit staat centraal in onze No Hands Accounting-aanpak. Het elektronisch versturen van facturen via het PEPPOL-netwerk past binnen die aanpak. Bovendien kunnen onze klanten dankzij deze ontwikkeling veel eenvoudiger zaken blijven doen met overheidsinstanties. Er zijn meerdere manieren om facturen elektronisch te versturen, maar direct geïntegreerd vanuit het boekhoudsysteem is de meest efficiënte manier om dat te doen.”

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Software, MKB, Cloud
Software