Marit van Dijk leidt Nederlandse adviestak Avanade

04-04-2019 | door: Witold Kepinski

Marit van Dijk leidt Nederlandse adviestak Avanade

IT-bedrijf Avanade, de digitale innovator binnen het Microsoft ecosysteem, heeft Marit van Dijk aangesteld als hoofd van hunnieuwe Advisory Services praktijk in Nederland. In haar nieuwe rol is Marit verantwoordelijk voor het opbouwen en uitbouwen van het Advisory Services team in Nederland, dat zich richt op het ontwikkelen van digitale transformatie strategieën voor Nederlandse organisaties en hen toekomstbestendig maken.

De aanstelling van Marit van Dijk en start van Advisory Services Nederland is de volgende stap om klanten end-to-end bij te staan in hun digitale transformatie; van strategie en implementatie tot waarde realisatie. Op 1 januari 2018 werd Dione de Jong aangesteld om binnen de regio Europa deze nieuwe praktijk op te zetten en vorm te geven.

Marit van Dijk heeft in verschillende rollen bij Nolan, Norton & Co en KPMG ruime ervaring opgedaan in het adviseren van bedrijven wereldwijd over digitale transformatie. Sinds de start van haar carrière richt zij zich op de combinatie van twee belangrijke gebieden voor digitale transformatie: business en technologie. “Klanten vragen om een volledig advies van strategische partners om hun digitale agenda vorm te geven. Wij combineren business, technologie, klantgerichtheid en agile methodiek om snel tot nieuwe, innovatieve digitale strategieën en bijhorende prototypes te komen. Ik kijk ernaar uit om in nauwe samenwerking met de technici en Advisory consultants, onze klanten te helpen bij het vormgeven en implementeren van hun digitale visie”, aldus Marit van Dijk, Head of Advisory Services Nederland.

“Ik ben enorm verheugd met de komst van Marit bij Avanade. Wij zien sinds onze lancering vorig jaar in heel Europa toenemende interesse voor onze Advisory diensten. Overal staan bedrijven voor de uitdaging om toekomstbestendig te blijven en digitaal te transformeren. Technologie is slechts een deel van de oplossing. Marits sterke achtergrond op het gebied van zowel business als technologie stelt ons in staat om klanten van A tot Z te ondersteunen”, aldus Dione de Jong, Head of Advisory Services Europa bij Avanade.

Terug naar nieuws overzicht