Elastifile Cloud File Service voor Google Cloud Platform is beschikbaar

04-04-2019 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Elastifile Cloud File Service voor Google Cloud Platform is beschikbaar

De Elastifile Cloud File Service voor Google Cloud Platform (GCP) is nu beschikbaar. Dit is een volledig beheerde bestandsservice geïntegreerd met GCP. 

Google heeft nauw samengewerkt met Elastifile om gebruikers schaalvergrotende bestandsservices te bieden die een aanvulling vormen op het Google Cloud Filestore-aanbod en hen helpen te voldoen aan hoge opslagbehoeften.

Bestandsopslag werkt volges Google prima voor het uitvoeren van traditionele toepassingen en het realiseren van de hoge doorvoer en prestaties van computerbelasting, zoals het weergeven van films of elektronische ontwerpautomatisering. Het is al heel lang een fundamenteel element van de bedrijfsinfrastructuur. Naarmate die applicaties en workloads naar de cloud gaan, hebt de gebruiker dezelfde toegang tot zeer beschikbare gedeelde opslag nodig, maar dan met een beheerde service-ervaring en schaal die nu is aangekondigd.

Het diepe technische partnerschap tussen Elastifile en Google Cloud heeft geresulteerd in een service die het volgende biedt:

Een native GCP-gebruikerservaring met integratie van monitoring, facturering en ondersteuning
Petabyte capaciteit op aanvraag
Kostenefficiënte, beprijsde tarievereiken
De mogelijkheid om gegevens op een rij te plaatsen tussen opslag van bestanden en objecten en om uw prijs en prestaties te optimaliseren
Beschikbaarheid van meerdere zones, geautomatiseerde momentopnamen en asynchrone replicatie
Eenvoudiger opslagbeheer voor een breed scala aan zakelijke use-cases

Een volledig beheerde bestandsservice helpt bij het elimineren van de stress en complexiteit die gepaard gaat met het voorspellen, beheren en provisioneren van bedrijfsopslag. Vereenvoudigd opslagbeheer is met name handig bij HPC-taken (High-Performance Computing), zoals computationele vloeistofdynamica (CFD), seismische analyse, gegevensanalyse, modelleertraining van machines, rendering of risicomodellering. Dit zijn de soorten taken waar Appsbroker zich op richt in het Extreme Cloud Center of Excellence (ECCoE): een drievoudige investering tussen Appsbroker, Intel en Google Cloud die is ontworpen om gebruikers van HPC-systemen te helpen hun huidige workloads te benchmarken.

Terug naar nieuws overzicht
Datacenters