E-mergo wint aanbesteding Royal Schiphol Group
06-04-2019 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

E-mergo wint aanbesteding Royal Schiphol Group

E-mergo heeft de Europese aanbesteding van Royal Schiphol Group voor het beheren en ontwikkelen van QlikView gewonnen. Het bedrijf zal deze rol voor Schiphol vervullen vanaf 1 april voor een periode van minimaal 3 jaar.

Met de gunning van deze aanbesteding zal E-mergo verantwoordelijk worden voor het beheer en de ontwikkeling van QlikView dashboards en Qlik NPrinting rapportages binnen Schiphol. De omgeving, bestaande uit zo’n 130 dashboards, zal op een agile werkwijze met behulp van twee scrum teams verder worden beheerd en ontwikkeld. Het beheer bestaat onder andere uit het leveren van een 24/7 ondersteuning voor dashboards die van groot belang zijn voor de luchthavens.

E-mergo is partner van Schiphol op het gebied van BI en kijkt er naar uit om deze samenwerking met deze nieuwe overeenkomst voort te zetten. Enkele belangrijke pijlers van deze samenwerking zijn de vergroting van (het niveau van) data literacy binnen Schiphol en het bevorderen van self-service BI mogelijkheden met behulp van Qlik Sense.

Terug naar nieuws overzicht
Software