ITQ wint VMware Partner Innovation Services Award

08-04-2019 | door: Anne van den Berg

ITQ wint VMware Partner Innovation Services Award

VMwware specialist ITQ heeft aangekondigd dat het de Global 2018 VMware Partner Innovation Services Award voor Network Virtualization heeft ontvangen. ITQ werd erkend tijdens de VMware Partner Leadership Summit 2019, gehouden in het Californische Carlsbad.

"We feliciteren ITQ met het winnen van de Partner Innovation Award voor Global Services Partner Network Virtualization en kijken uit naar onze voortdurende samenwerking en innovatie", zegt Kenneth del Rio van Heese, Senior Manager Business Partners & Alliances Benelux bij VMware. "VMware en onze partners zullen organisaties van elke omvang blijven voorzien van technologieën die digitale transformatie mogelijk maken."

De VMware Partner Global Innovation Award voor Network Virtualization toont de inspanningen die een partner heeft geleverd bij de ontwikkeling van een Software-Defined Networking propositie, naast het aantonen van hun kennis en vaardigheden bij het ontwerpen en implementeren van die technologieën. ITQ is een van de eerste wereldwijde partners die VMware's Software-Defined Networking oplossing NSX-T heeft ontworpen en geïmplementeerd en heeft dit de afgelopen 12 maanden op Europese schaal gedaan.

"We zijn bijzonder trots dat we een VMware Global Partner Innovation Award hebben gewonnen", zegt Francisco Perez van der Oord, Chief Customer Success Officer en een van de oprichters van ITQ Consultancy. "Dit is echt een teaminspanning: het toont onze passie voor technologie en ons geloof in de strategie van VMware. Het toont ook de betrokkenheid van het hele VMware-team en hun geloof en erkenning in ons als een onafhankelijke Service-Only-Partner. "

Terug naar nieuws overzicht