Redactie - 08 april 2019

Eko en ITSC kondigen strategisch partnership aan

Eko, een mobile-first communicatie- en samenwerkingsplatform voor bedrijven,  en ITSC Recruitment, specialist in sales recruitment binnen de ICT-sector, kondigen een strategisch partnership aan.

Het van oorsprong Thaise techbedrijf Eko opende afgelopen najaar, na een investering van 17,6 miljoen euro, zijn Europese hoofdkantoor in Amsterdam. Finn McClain, VP Europa bij Eko vertelt: “Het strategische partnership met ITSC Recruitment is een perfecte manier om onze positie binnen de Nederlandse ICT-markt verder te versterken. Dankzij dit partnership zijn wij in staat meer bedrijven kennis te laten maken met onze oplossingen voor organisaties met grote aantallen werknemers die niet de hele dag achter een computer zitten.”

Mark van der Wildt, Managing Director ITSC Recruitment, vult aan: “Eko biedt een effectief mobile-first communicatieplatform waar bedrijven tijd en geld mee kunnen besparen. Ik hoor regelmatig van onze klanten in de bouw, distributie en retail over problemen met interne communicatie en het behouden van hun talent. Om deze reden sluiten de oplossingen van Eko direct aan bij de services die ITSC Recruitment biedt: de juiste mensen op de juiste plek binnen een organisatie krijgen en daar behouden. Om vervolgens het beste uit elkaar te laten halen.”

Het Eko Partner Programma (EPP) is een wereldwijd netwerk van mensen en organisaties met als doel medewerkers binnen bedrijven nauwer en productiever te laten samenwerken. Partners zijn specialist in hun sector en helpen door de oplossingen en software van Eko MKB-bedrijven en zakelijke klanten geld en tijd te besparen door optimalisatie van bedrijfsprocessen en interne communicatie. Eko richt zich op industrieën waarbij een groot deel van de medewerkers niet achter een bureau zit, zoals de bouw- en maakindustrie, detailhandel, horeca, de reisbranche en de gezondheidszorg.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!