Witold Kepinski - 08 april 2019

Christian Peters wordt Channel en SMB Manager Lenovo Benelux

Christian Peters wordt Channel en SMB Manager Lenovo Benelux image

Christian Peters is benoemd als Channel- en SMB-manager voor de Lenovo IDG Benelux regio. Christian start per 1 mei en rapporteert aan Maarten Guijt, General Manager Lenovo IDG Benelux.

In zijn functie is Christian verantwoordelijk voor de groei van Lenovo in de MKB-markt en voor de groei en het versterken van Lenovo’s positie in de Belgische en Nederlandse Channelmarkt. Christian en zijn team zullen blijven werken aan Lenovo’s wereldwijde positie als leidende pc-fabrikant en zullen bijdragen aan de ambitie van het bedrijf om een stabiele nummer één-positie in de Benelux te veroveren.

Christian heeft veel kennis en ervaring opgedaan in verschillende sales rollen tijdens zijn 25 jaar in de IT-industrie. Hij heeft eerder gewerkt voor bedrijven als HP, Tech Data en Paradigit. In al zijn jaren in de industrie heeft Christian ruime ervaring opgedaan op het gebied van hardware en software, Value Add-oplossingen en -diensten, consumentenelektronica en direct sales, Channel- en distributiemanagement.

 

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!