Wouter Hoeffnagel - 08 april 2019

BT breidt samenwerking met NAVO uit

BT breidt haar samenwerking met de NAVO uit om de wereldwijde operaties van het militaire bondgenootschap te ondersteunen. De stap volgt op het ondertekenen van een nieuwe driejarige overeenkomst met het Communicatie en Informatiebureau (NCI) van de NAVO voor ondersteunende diensten ter waarde van €5,9 miljoen euro.

De NAVO maakt een digitale transformatie door, waarbij het realiseren van een veilige en betrouwbare verbinding en nieuwe ondersteunende diensten centraal staan. BT verbindt wereldwijd meer dan 70 NAVO-locaties, waaronder ook de 29 lidstaten van het bondgenootschap. De netwerk-ondersteunende diensten die BT levert aan het NCI maken het mogelijk voor de NAVO om nieuwe oplossingen in te zetten binnen de dynamische omgeving waarin het werkt.

Bas Burger, CEO van BT Global Services: "Digitale transformatie geldt als een strategische drijfveer voor multinationals. Net als veel van onze wereldwijde klanten heeft de NAVO te maken met een dynamische omgeving en zet zij de nieuwste digitale tools en technologieën in om haar prestaties te verbeteren. Met ons wereldwijde, beveiligde netwerk en onze expertise als betrouwbare leverancier aan overheden, internationale organisaties en multinationals, is BT de juiste keuze om de NAVO te ondersteunen in een wereld die steeds digitaler wordt."

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!