Logitech lanceert Zone Wireless Headsets
09-04-2019 | door: Witold Kepinski

Logitech lanceert Zone Wireless Headsets

Logitech heeft de Logitech Zone Wireless en Logitech Zone Wireless Plus Headsets aangekondigd. Deze zijn speciaal gemaakt voor mensen die in een open kantooromgeving werken.

Dankzij de diepgaande audio-expertise van Logitech leveren de headsets van de Zone-serie superieure geluidskwaliteit, zodat gebruikers conferentiegesprekken kunnen voeren, naar muziek kunnen luisteren en niet afgeleid raken door omgevingsgeluid, dankzij de actieve noise cancelling (ANC). Gebruikers kunnen de headset makkelijk opladen, want de Zone Wireless is de allereerste headset die Qi draadloos opladen aanbiedt.

Zone Wireless is gecertificeerd voor Skype for Business en goedgekeurd voor Microsoft Teams. Logitech heeft nauw samengewerkt met onze samenwerkingspartners, waaronder Google Cloud, Zoom, Fuze, Unify, TrueConf en StarLeaf om een naadloze gebruikerservaring te garanderen. Zone Wireless ondersteunt ook enkele van de meest populaire samenwerkings-, conferentie- en spraaktoepassingen zoals Cisco WebEx, Cisco Jabber en Go-To-Meeting.

Prijzen en beschikbaarheid
Logitech Zone Wireless met Bluetooth zal naar verwachting in april 2019 beschikbaar zijn voor €219,99 in Europa. Logitech Zone Wireless Plus met de Logitech Unifying Plus-ontvanger heeft dezelfde functies en hetzelfde ontwerp als Zone Wireless, maar maakt gebruik van 's werelds eerste enkele USB-ontvanger die verbinding kan maken met een Logitech Unifying muis, toetsenbord en Zone Wireless Plus headset. Logitech Zone Wireless Plus zal naar verwachting in juni 2019 beschikbaar zijn voor 299,99€ in Europa. De Logi Tune companion app is beschikbaar op iStore en Google Play store.

Beide modellen zijn wereldwijd verkrijgbaar via het geautoriseerde Logitech reseller netwerk en via Logitech.com. Wanneer Logitech Zone Wireless wordt gecombineerd met Logitech BRIO, biedt het een totale video- en audio-oplossing voor uw desktop. Daarnaast zijn er Zone + webcambundels beschikbaar bij geselecteerde kanalen. Ga voor meer informatie naar Logitech.com, ons blog of neem contact op via: Facebook, Instagram en Twitter.

 

Terug naar nieuws overzicht
Mobility