Witold Kepinski - 09 april 2019

Microsoft Edge Chronium testversie beschikbaar

Microsoft Edge Chronium testversie beschikbaar image

In december heeft Microsoft de intentie aangekondigd om het Chromium-open-sourceproject in de ontwikkeling van Microsoft Edge op de desktop te implementeren. Het doel is om samen te werken met de grotere open-sourcecommunity van Chromium om betere webcompatibiliteit voor Microsoft klanten te creëren en minder fragmentatie van het web voor alle webontwikkelaars. De test versie is nu beschikbaar.

De eerste Canary and Developer-builds zijn klaar om te downloaden op Windows 10-pc's. Canary-builds zijn preview-builds die dagelijks worden bijgewerkt, terwijl Developer-builds preview-builds zijn die wekelijks worden bijgewerkt. Beta-builds zullen in de toekomst online komen. Ondersteuning voor Mac en alle ondersteunde versies van Windows komen ook na verloop van tijd.

Microsoft nodigt specialisten uit om de Microsoft Edge Insider-website te bezoeken en deze nu te downloaden. U kunt ook meer lezen over de nieuwe preview-builds en onze deelname aan de Chromium-community op de Microsoft Edge-blog voor ontwikkelaars.

Ter herinnering: mensen die Microsoft Edge gebruiken en zich niet comfortabel voelen om vroege software uit te proberen, hoeven nu niets te doen. De Microsoft Edge die u vandaag gebruikt, verandert niet. Als u echter nog steeds het nieuwste wilt volgen, bekijkt u de Microsoft Edge Insider-site .

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!