Infor voltooit overname ReServe Interactive

09-04-2019 | door: Witold Kepinski

Infor voltooit overname ReServe Interactive

Infor, leverancier van branchespecifieke cloudoplossingen, kondigt de overname aan van Efficient Frontiers, Inc. dba ReServe Interactive, een leverancier van cloudsoftware voor sales en catering, restaurantreserveringen en floor management.

ReServe Interactive heeft een hoofdkantoor in Livermore, Californië, en bedient Amerikaanse en Canadese restaurants, sport- en entertainmentfaciliteiten, evenementcentra, golf- en countryclubs en hotels. Door de overname kan Infor zijn Infor CloudSuite Hospitality uitbreiden met de schaalbare, dynamische en intuïtieve sales- en cateringoplossing van ReServe Interactive en daarmee zijn aanwezigheid vergroten in locaties als amusementscentra, stadions, wijnmakerijen en conferentie- en congrescentra.

“Deze acquisitie voegt aanzienlijke waarde toe aan onze bestaande ontwikkelactiviteiten voor Infor CloudSuite Hospitality en verstevigt onze leidende positie in de wereldwijde hospitality-markt”, aldus Charles Phillips, CEO van Infor. “Door onze oplossing van extra functionaliteit te voorzien, kunnen we voldoen aan de groeiende behoefte aan betrouwbare sales- en cateringtechnologie. Hoteliers kijken immers naar digitale transformatie om tegemoet te komen aan de veranderende behoeften van de moderne consument. Gecombineerd met ons huidige hospitality-portfolio, kunnen we nu een uitgebreide multi-module-suite leveren, die onze klanten een betere ROI zal bieden.”

Tot de cloudgebaseerde hospitality-oplossingen van Infor behoren hotel property management, point of sale, revenue management, asset- en incidentbeheer, analytics en backoffice accounting. Door deze acquisitie kan Infor hospitality-organisaties helpen bij event lifecycle-management, van de eerste aanvraag tot de uitvoering; online diner-reserveringssystemen en diverse andere soorten activiteiten; floor-management en de verkoop van clublidmaatschap, inclusief lead management, contactbeheer en sales performance management.

Infor is wereldwijd een van de grootste aanbieders van hospitality-software. Tot de klanten behoren 9 van de top 10 grootste hotelmerken, en de producten worden in meer dan 20.000 hotels, casino's en restaurants gebruikt. Door de overname van ReServe Interactive kan Infor een sales & catering-component aan Infor CloudSuite Hospitality toevoegen. Door de verbreding en verdieping van de oplossing kan Infor beter tegemoetkomen aan de toenemende behoefte van hospitality-bedrijven om een technologiepartner te vinden die hen door een proces van digitale transformatie kan begeleiden.

De financiële voorwaarden van de overeenkomst zijn niet bekendgemaakt.

Terug naar nieuws overzicht
Software