Ingram Micro behaalt Micro Focus Platinum status

10-04-2019 | door: Witold Kepinski

Ingram Micro behaalt Micro Focus Platinum status

Ingram Micro heeft de Platinum Value Added Distributeur status behaald bij Micro Focus. Micro Focus is een van de grootste softwarebedrijven ter wereld. Het bedrijf helpt zijn klanten om te innoveren met nieuwe hybride modellen voor enterprise IT. Ingram Micro investeert steeds meer in kennis en heeft alle producten toegevoegd uit het HPE Softwareportfolio zoals Data Protector, Hybrid Cloud Manager, VM Explorer en LoadRunner. Met de nieuwe Platinum status kan Ingram Micro zich nog verder onderscheiden door meer kennis over te dragen naar haar partners.

Micro Focus biedt een breed softwareportfolio aan die een brug slaat tussen bestaande en nieuwe technologieën. Hierdoor kunnen partners hun eindklanten helpen om sneller en veiliger te innoveren. Door de unieke positie van Micro Focus bieden zij oplossingen aan voor binnen de gehele Hybrid IT, van Mainframe tot traditionele IT en Public Cloud.

De verschillende producten en oplossingen van Micro Focus zijn verdeeld in zes productgroepen, waaronder 23 verschillende productportfolio’s vallen. Dankzij het behalen van verschillende certificeringen binnen de productportfolio’s en de jarenlange samenwerking met Micro Focus heeft Ingram Micro zijn Platinum status mogen behalen.

“We zijn ongelooflijk trots om te mogen zeggen dat Ingram Micro Platinum Value Added Distributeur is van Micro Focus. Het behalen van de Platinum status betekent voor ons erkenning en waardering van onze juiste expertise en ervaring”, aldus Niels Groenhuizen, Business Unit Manager Infrastructure Management binnen Ingram Micro.

Door de jaren heen heeft Ingram Micro met zijn productkennis vele partners kunnen helpen met het opzetten van nieuwe projecten. Met de nieuwe Platinum status kan Ingram Micro nu nog meer voor zijn klanten betekenen. In de vorm van productdemonstraties en ondersteuning in het gehele offertetraject is Ingram Micro in staat om kennis en vaardigheden te delen met zijn partners zodat zij hun status kunnen verhogen. Remco van Dijk (foto), Director Channel Noord Europa en Afrika, vult aan: “Ingram Micro heeft de afgelopen jaren hun toegevoegde waarde aan ons laten zien. Nu het HPE Software portfolio is toegevoegd aan het Micro Focus portfolio, kan de kracht van het volledige potfolio optimaal worden benut. Dit komt onze resellers en eindklanten ten goede! In combinatie met de ervaring en expertise van Ingram Micro, zien wij de toekomst met groot vertrouwen tegemoet.”

Terug naar nieuws overzicht
Software