Witold Kepinski - 11 april 2019

TimeXtender en Axians ondertekenen partnerschap voor Nederland

TimeXtender, een softwarebedrijf dat directe toegang biedt tot alle soorten data in organisaties ter ondersteuning van geavanceerde Analytics en kunstmatige intelligentie (AI), kondigt haar partnerschap aan met Axians, het ICT-merk van VINCI Energies. Dankzij deze overeenkomst kan Axians haar bestaande en toekomstige klanten in Nederland de Dicovery Hub van TimeXtender aanbieden.

Discovery Hub is een high-performance data management platform dat gebruikt maakt van de kracht van automatisering en bedrijven helpt bij het creëren van een toekomstbestendig, modern datawarehouse. Met één geïntegreerd platform in plaats van veel verschillende data management tools. Hierdoor worden data inzichten tot wel 10 x sneller toegankelijk dan met traditionele methoden, waardoor ook de transformatie naar een data-gedreven onderneming aanzienlijk versneld wordt. Met de Discovery Hub® hebben bedrijven directe toegang tot data en de data wordt automatisch gedocumenteerd voor Analytics en AI doeleinden en compliance-eisen als bijvoorbeeld de AVG wetgeving.

Een toekomstbestendig dataplatform is essentieel
“We zijn erg enthousiast over onze samenwerking. Samen met TimeXtender kunnen wij onze klanten helpen hun besluitvorming te verbeteren” zegt Robert van Herksen, Business Unit Manager bij Axians. “Klanten vragen regelmatig hoe hun bedrijf data gemakkelijker kan gebruiken en hoe ze alle waarde uit data kunnen benutten. Vaak weten ze echter nog niet precies hoe ze dat moeten aanpakken. In een snel veranderende en complexe wereld is een toekomstbestendig dataplatform essentieel. Ook het voordeel van kostenbesparingen en flexibiliteit in verband met een Cloud-implementatie zal onze klanten aanspreken. De Discovery hub is een uitstekende aanvulling op ons huidige BI-portfolio.”

Bedrijven helpen met hun informatiestrategie
“TimeXtender is verheugd om samen met Axians haar klanten te helpen al hun data te benutten en de besluitvorming te verbeteren,” zegt Heine Krog Iversen, CEO van TimeXtender. “Discovery Hub is ontwikkeld met een Cloud-First Mindset en levert samenhangende datastructuur via Microsoft on-premise technologie en Azure Data Services voor analyse en AI. Het is volledig voorbereid op alle uitdagingen zoals hybride omgevingen, bandbreedte optimalisatie, GDPR en informatiebeveiliging. We kijken ernaar uit om samen met Axians bedrijven te helpen met hun informatiestrategie. ”

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!