VMware opent Digital Sales Center in Barcelona

11-04-2019 | door: Witold Kepinski

VMware opent Digital Sales Center in Barcelona

VMware opent een Digital Sales Center voor minimaal 120 collega's in Barcelona. VMware heeft aangekondigd om in vijf jaar 100 miljoen dollar te investeren in de ontwikkeling van een Digital Sales Center, gevestigd in Barcelona, Spanje. Het centrum is bedoeld om 120 banen te scheppen, met een capaciteit tot 250 personen, als onderdeel van VMware's doorlopende strategie om de slimste talenten uit heel Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA) te verzamelen.

Het Digital Sales Center van VMware is gevestigd in het tech @22 district van Barcelona. VMware heeft Angus McGeachie, Senior Director, Digital Sales Center EMEA aangesteld om de inspanningen in de regio te leiden. Het nieuwe centrum zal VMware in staat stellen om klanten beter te ondersteunen en een breed scala aan loopbaantrajecten voor werknemers te bieden, waaronder een eersteklas Sales Academy, aldus VMware.

Het sales center ontwikkelt een aantal van de meest strategische rollen voor VMware in Europa, het Midden-Oosten en Afrika, in de commerciële, partner-, professionele services-, onderwijs-, klantensucces- en verkoopontwikkelingsteams voor VMware Cloud op AWS, VMware SD-WAN door VeloCloud en andere VMware cloud-oplossingen.

De lancering staat centraal in de visie van VMware om een end-to-end Digital Sales Center te creëren waarmee het kan opschalen en overspannen tussen VMware-oplossingen, -industrieën, -kanalen en -services, en het de thuisbasis zal worden van de Software as a Service-business over geheel de EMEA-regio.

"Het Digital Sales Center wordt een innovatiesite voor onze verkooporganisatie - wat betekent dat er voldoende mogelijkheden zijn voor mensen om hun carrière verder uit te bouwen in VMware-veldrollen in de EMEA-regio", zegt Jean-Pierre Brulard, senior vicepresident en algemeen manager voor VMware EMEA. "Ik verwelkom Angus voor VMware, een persoon met uitgebreide ervaring met het ontwikkelen van technologisch talent in de regio, en iemand die VMware-medewerkers in staat stelt te gedijen in een stad met een van de snelstgroeiende tech-scènes in EMEA."

Terug naar nieuws overzicht