Jabra verhuist naar Microsoft-pand in Schiphol

Jabra verhuist naar Microsoft-pand in Schiphol

11-04-2019 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Jabra verhuist naar Microsoft-pand in Schiphol

Het volledige Benelux-team van Jabra is verhuisd naar het pand in Schiphol, waarin ook Microsoft zit. De fabrikant van intelligente audio-oplossingen was gehuisvest in Breda.

Volgens Frank van Veen, Channel Marketing Manager B2B van Jabra, biedt de verhuizing veel voordelen. “Allereest is het natuurlijk een prachtig pand, helemaal ingesteld op Het Nieuwe Werken, met alle moderne faciliteiten die erbij horen. Vergeleken met onze oude locatie gaan we er op dat vlak sterk op vooruit. Daarnaast is Schiphol natuurlijk een strategisch goede locatie vanuit internationaal oogpunt.”

Maar minstens zo belangrijk zijn de strategische mogelijkheden die dit voor Jabra biedt, zo legt Van Veen uit. “Microsoft is een belangrijke partner van ons en onze professionele audio-oplossingen werken uitstekend samen met onder meer Microsoft Teams en Skype For Business. Microsofts nieuwe Customer Experience Center leent zich uitstekend voor demonstraties van deze UC-oplossingen.”

Jabra gaat werken op de vierde verdieping van het pand aan de Evert van de Beekstraat 354. Op de verdiepingen daaronder zit Microsoft zelf. “Ik nodig al onze partners en klanten bij deze uit om langs te komen en ons nieuwe onderkomen te bewonderen”, zegt Van Veen. “En ze zijn ook altijd welkom als ze een plek zoeken om even te werken. Ook daarvoor is deze locatie ideaal.” 

Terug naar nieuws overzicht