Vertiv tweakt partner programma

12-04-2019 | door: Witold Kepinski

Vertiv tweakt partner programma

Vertiv heeft zijn Vertiv Partner Program (VPP) verbeterd. De drie grootste veranderingen zijn een nieuw incentiveplan, een vernieuwd partnerportal en een verrijkt portfolio om de betrokkenheid bij channelresellers en distributeurs in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA) te tonen.

Het VPP maakt deel uit van de bredere strategie van Vertiv om zijn groeiend aantal partners te laten voldoen aan de hoge klanteisen rondom edge computing, digitalisering en andere ingrijpende trends in het datacenter- en bredere IT-landschap. Afgelopen jaar investeerde Vertiv in on-going, diepgaand onderzoek om de vier belangrijkste edge computing-archetypen te definiëren en de meest geschikte gevallen te identificeren die mogelijk gemaakt worden door 5G. Hierdoor komen de onmiddellijke commerciële kansen voor zijn partnerecosysteem aan het licht.

“De channel is van cruciaal belang om bedrijven van alle soorten en maten in staat te stellen de nieuwe mogelijkheden te benutten die edge compute, 5G en digitalisering in het algemeen bieden”, aldus Joachim Fischer (foto), channel sales director voor Vertiv in EMEA. “Naast onze investeringen om ons innovatieve channelportfolio te verbeteren, versnelt Vertiv ook zijn channelstrategie om ervoor te zorgen dat onze resellers klaar zijn voor succes. Het nieuwe partnerprogramma en het commerciële beleid dat we geleidelijk uitrollen in EMEA zijn een bewijs van onze toewijding aan de channel.”

De basis van het VPP is het nieuwe EMEA Vertiv Incentive Program (VIP) waarmee Authorised- en Silver-resellers automatisch bonuspunten ontvangen en beloningen snel om kunnen zetten in inkomsten. Daarnaast zijn er nieuwe kortingen voor Gold- en Platinum-resellers. Bovendien kreeg het partnerportal van Vertiv een make-over, waar resellers zich snel kunnen aanmelden en daarna direct beschikken over promotie- en informatiemateriaal en profiteren van voordeelacties. Verder zijn er online trainingen te vinden die partners helpen bij het verbeteren van hun vaardigheden en zo het tekort aan talent in de IT-sector op te vangen.

Naast de tools en incentives om resellers succesvol te maken, blijft Vertiv zijn channelportfolio verder ontwikkelen. De nieuwste toevoeging is de Liebert® GXT5[1] uninterruptible power supply (UPS), die een aanvulling vormt op de reeks edge computing-oplossingen die werd geïntroduceerd in november 2018. Liebert GXT5 is nu beschikbaar via channelpartners in EMEA. Het voegt nieuwe capaciteiten en toonaangevende functies toe aan een van de populairste online UPS-systemen met dubbele conversie voor kleine en micro-IT-omgevingen. De innovatieve technologie levert betrouwbare, energiezuinige stroom aan high-density apparaten met één rackmount UPS. Liebert GXT5 heeft afzonderlijk bediende sockets voor verbeterde beveiliging en kan ook op afstand worden beheerd. Zo is de complexiteit aan de rand van het netwerk te vereenvoudigen en zijn de diepgaande transformaties te ondersteunen die plaatsvinden op vele gebieden, zoals in de detailhandel, de gezondheidszorg, financiële dienstverlening en Industry 4.0-toepassingen.

Terug naar nieuws overzicht