Web specialist Rangle opent kantoor in Amsterdam

15-04-2019 | door: Redactie

Web specialist Rangle opent kantoor in Amsterdam

Rangle, een van de snelst groeiende digitale transformatieadviesbureaus, vestigt zijn eerste Europese kantoor in Amsterdam. Het bedrijf, dat internationale klanten als Uniqlo en Aldo ondersteunt, brengt zijn unieke ontwikkelingsproces daarmee dichterbij Europese klanten.

"Als klant bij Rangle sta je altijd in nauw contact met onze experts”, vertelt Nick van Weerdenburg, Chief Executive Officer bij Rangle. "We zijn trots op onze aanpak waarin samenwerking centraal staat. Hiermee helpen we onze klanten hun bedrijf te transformeren middels digitale oplossingen voor de toekomst. De vestiging van ons kantoor in Amsterdam vormt de eerste stap naar een nauwere samenwerking met onze Europese klanten." Brendon Montgomery, Rangle's Director of Business Development, verhuist naar Amsterdam om ter plekke te helpen met de opbouw van het team in deze regio.

"Onze affiniteit met het oplossen van complexe zakelijke problemen door middel van digitale innovaties en oplossingen is uniek", aldus Montgomery. "We werken samen met onze klanten om hen te helpen belangrijke stappen voorwaarts te zetten en digitale leiders te worden in hun markt. Wij stellen hen in staat om in te spelen op de behoeften van hun klanten door middel van een technische platformstrategie en -proces, om ook in de toekomst toonaangevend te blijven.”

Rangle, gevestigd in Toronto, Canada, is expert op het gebied van mobiele en webapplicatie ontwikkeling en wordt steeds prominenter in Angular, React, Vue web en JavaScript ecosystemen. Rangle ondersteunt bedrijven bij het uitvoeren van een end-to-end koppeling van de bedrijfsstrategie, het ontwerp en de ontwikkeling. Dit proces leidt tot inzicht in interne zaken en verduidelijking van de markt door snelle levering, strategisch voordeel en de mogelijkheid om near-real-time gebruikers en marktgerichte data te integreren in de bedrijfsstrategie.

De brede ervaring van Rangle in de detailhandel, financiële sector, verzekeringen, biowetenschappen, logistiek en onderwijs stellen het bedrijf in staat om consument en start-up gerichte praktijkcases te delen in alle bedrijfstakken. Zij kunnen klanten introduceren en helpen bij het doorbreken van risico’s en daarvoor benodigde vaardigheden, waardoor zij hun concurrentievoordeel niet verliezen.

Terug naar nieuws overzicht