Kentalis besteedt backup volledig uit aan Telindus

15-04-2019 | door: Witold Kepinski

Kentalis besteedt backup volledig uit aan Telindus

Koninklijke Kentalis, een landelijke organisatie die kinderen en volwassenen ondersteunt die slechthorend, doof of doofblind zijn of een taalontwikkelingsstoornis (TOS) hebben, kiest voor de Data Availability Services van Telindus, de autonome specialist in slimme en veilige IT-platforms.

Door backup als een dienst bij Telindus af te nemen, waarborgt Kentalis de bedrijfscontinuïteit. Met de Data Availability Services biedt Telindus een dienst aan waarmee data op een beveiligde en gecertificeerde manier wordt veiliggesteld aldus betrokken partijen.

Telindus en Kentalis werken al enkele jaren samen. Zo was Telindus verantwoordelijk voor het ontwerpen en bouwen van het datacenter van Kentalis. Daarnaast neemt Kentalis ook managed services af voor het monitoren en beheer van de datacenter-oplossing. Door de enorme toename van data en de complexiteit van het veiligstellen hiervan, wordt nu ook de backup-oplossing volledig uitbesteed. Dit betekent dat ook het datamanagement buiten de deur wordt belegd aldus Bas ter Heurne (foto), Sales Director bij Telindus

Terug naar nieuws overzicht