Witold Kepinski - 15 april 2019

NetApp is Google Cloud Technology Partner of the Year for Infrastructure

NetApp is Google Cloud Technology Partner of the Year for Infrastructure image

NetApp, een data storage speler op het gebied van de hybrid cloud, is benoemd tot Google Cloud Technology Partner of the Year for Infrastructure 2018. De award werd uitgereikt tijdens het Google Cloud Next ’19-event in San Francisco.

NetApp ontving de award voor zijn prestaties binnen het Google Cloud-ecosysteem, waarbij het klanten helpt om snel en op grote schaal applicaties met de juiste datastrategie te bouwen en te draaien op Google Cloud.

NetApp Cloud Volumes Service for Google Cloud Platform, door NetApp en Google Cloud gezamenlijk ontwikkeld, biedt klanten een krachtige, cloud-native, volledig beheerde bestandsopslagservice voor het draaien van applicaties, analytics en DevOps in Google Cloud. Ongeacht of het gaat om het draaien van enterprise-applicaties of branchespecifieke workloads in sectoren als olie en gas, media en entertainment, en life sciences waarvoor goede prestaties, beschikbaarheid en bestandsgebaseerde interfaces nodig zijn: Cloud Volumes Service biedt NFS- en SMB-protocolservices met doorvoersnelheden van enkele seconden.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!