NetApp is Google Cloud Technology Partner of the Year for Infrastructure

15-04-2019 | door: Witold Kepinski

NetApp is Google Cloud Technology Partner of the Year for Infrastructure

NetApp, een data storage speler op het gebied van de hybrid cloud, is benoemd tot Google Cloud Technology Partner of the Year for Infrastructure 2018. De award werd uitgereikt tijdens het Google Cloud Next ’19-event in San Francisco.

NetApp ontving de award voor zijn prestaties binnen het Google Cloud-ecosysteem, waarbij het klanten helpt om snel en op grote schaal applicaties met de juiste datastrategie te bouwen en te draaien op Google Cloud.

NetApp Cloud Volumes Service for Google Cloud Platform, door NetApp en Google Cloud gezamenlijk ontwikkeld, biedt klanten een krachtige, cloud-native, volledig beheerde bestandsopslagservice voor het draaien van applicaties, analytics en DevOps in Google Cloud. Ongeacht of het gaat om het draaien van enterprise-applicaties of branchespecifieke workloads in sectoren als olie en gas, media en entertainment, en life sciences waarvoor goede prestaties, beschikbaarheid en bestandsgebaseerde interfaces nodig zijn: Cloud Volumes Service biedt NFS- en SMB-protocolservices met doorvoersnelheden van enkele seconden.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Storage, Cloud
Cloud