Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
15-04-2019 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Amazic biedt Sysdig intelligente container technologie (video)

Sysdig, leverancier van intelligente container technologie, werkt nu nauw samen met Amazic, een internationaal full service IT-distributeur en trainingspartner met een vestiging in Nieuw-Vennep. Amazic zal de Sysdig technologie aanbieden aan resellers, zoals Red Hat partners. Witold Kepinski, hoofdredacteur van Dutch IT-channel, sprak over de nieuwe samenwerking in een video update met Sandor Klein (Vice President Sysdig EMEA) en Mohammed Yassini (Founder Amazic).

Sysdig biedt een uniform container intelligence platform gecreëerd voor monitoring, beveiliging en troubleshooting binnen een microservice-vriendelijke architectuur.

Cloud

Niet alleen geeft de Sysdig-oplossing inzicht in het beheer van de gebruikte containers (Docker, Kubernetes, DC/OS en OpenShift), het systeem maakt ook inzichtelijk wat er in en rond die containers gebeurt. Alle applicaties die in de containers werken, worden qua gedrag volledig inzichtelijk gemaakt. De software as a service omgeving (SaaS) is cloud native en werkt op de gangbare cloud platformen zoals Google, AWS en Azure.

Developers

Sysdig maakt gebruik van open source-technologieën die wordt ondersteund door een gemeenschap van meer dan een miljoen developers, beheerders en andere IT-professionals die op zoek zijn naar een diep inzicht in systemen en containers.

Het Sysdig containerintelligentieplatform bewaakt en beveiligt miljoenen containers in honderden bedrijven, waaronder Fortune 500-bedrijven, cloud aanbieders en hyperscalers.

Sysdig wordt door een aantal venture capitalist partijen (vc) ondersteund. Dat zijn Accel, Bain Capital Ventures en Insight Venture Partners.

Containers Today

Amazic nodigt resellers van harte uit voor het Containers Today event dat  op 29 juni in Den Haag plaatsvindt. Daar wordt ook de Sysdig technologie belicht.

Terug naar video overzicht
Software