TimeSeries Smart App Suite getoond op Mendix World

15-04-2019 | door: Witold Kepinski

TimeSeries Smart App Suite getoond op Mendix World

TimeSeries kondigt de lancering aan van TimeSeries Smart App Suite. De suite bestaat uit configureerbare smart app templates die organisaties in staat stelt een vliegende start te maken met hun digitale transformatie zo beweert de ISV. The Smart App Suite is een toevoeging op het al bestaande en bewezen Center of Excellence. De officiële lancering vindt plaats op Mendix World in Rotterdam

In februari van dit jaar stelde TimeSeries Vincent de la Mar aan als Chief Sales Officer. De la Mar was daarvoor vele jaren werkzaam bij het low-code platform Mendix in Noord-Amerika. Hij is mede verantwoordelijk voor de groei van het bedrijf dat in oktober werd gekocht door Siemens voor 600 miljoen euro. Als één van de eerste Mendix werknemers vervulde hij meerdere Sales en Management rollen en was hij een belangrijk onderdeel van de grootste en meest strategische samenwerkingen.

Erik Gouka, mede-oprichter TimeSeries: “We zijn razend enthousiast dat Vincent bij ons aan boord is gekomen. We hebben een fantastisch team in een groeiende markt en het aantrekken van een Mendix veteraan van zijn kaliber helpt ons het verschil te maken.” De la Mar vult aan: “Er begint een nieuwe fase voor TimeSeries. TimeSeries beschikt over toptalent van wereldniveau en nu is het zaak dat we onze dienstverlening naar een hoger niveau tillen. En dat niveau bereiken we met onze Smart App Suite.”

De TimeSeries Smart App Suite:

Bestaat uit een set configureerbare smart app templates die organisaties in staat stelt om snel Enterprise applicaties te bouwen. De smart app templates versnellen de applicatie ontwikkeling, verminderen de complexiteit en laten snel resultaat zien. TimeSeries Center of Excellence biedt ondersteuning bij klantspecifieke vraagstukken en maatwerk applicaties.

Is een suite van volledig met elkaar te integreren templates, zoals Automated Planning, Predictive Maintenance, Intelligent Energy Insight, Asset Management & Tracking en Smart Warehousing.

Is toepasbaar in uiteenlopende sectoren, zoals de energiebranche, maakindustrie, logistiek en transport, zorg, facilitaire dienstverlening, overheid en meer

Bevat smart app templates die voldoen aan Enterprise standaarden, zoals schaalbaarheid, performance, security en uitgebreide integratiemogelijkheden (SAP, CRM, IoT, etc.).

TimeSeries is een speler in IoT, Blockchain, Artificial Intelligence, Machine Learning en low-code. Het van oorsprong Rotterdamse bedrijf groeit enorm en heeft momenteel vestigingen in Nederland, Duitsland en de Verenigde Staten.

Terug naar nieuws overzicht
Software