Kaseya helpt MKB met geïntegreerde IT-oplossingen

17-04-2019 | door: Hans Steeman

Kaseya helpt MKB met geïntegreerde IT-oplossingen

Kaseya, een msp software specialist met 1100 medewerkers en een hoofdkantoor in Dublin. heeft het tot zijn taak gemaakt om het MKB (1 tot 4000 medewerkers) aan een degelijke en betaalbare IT-oplossing te helpen, om zodoende de office automatisering met minimale inspanning op orde te hebben.

Fred Voccola (foto) CEO van Kaseya: “Dit is absoluut noodzakelijk, omdat de meeste MKB-bedrijven te klein zijn om zelf een IT-afdeling in stand te houden. Een managed service van Kaseya is dan de meest economische (en een strategische) oplossing”.

Kaseya doet dit door een portal aan te bieden met daarin een aanbod van door het bedrijf geselecteerde apps. Niet per definitie de bekende grote namen, maar apps die volgens het bedrijf best of breed zijn in hun categorie. De apps maken al het kantoorwerk mogelijk, maar ondersteunen ook gespecialiseerde toepassingen zoals een winkel, artsenpraktijk of een tandartsenpraktijk Het hele portfolio van applicaties wordt via een abonnement aangeboden en op de cloudservers van Kaseya beheerd. Het bedrijfsleven dat met Kaseya in zee gaat wordt dus helemaal ontzorgd, GDPR-compliant en betaalt alleen een maandelijks bedrag voor de service, aldus Voccola.

Door: Hans Steeman

Terug naar nieuws overzicht