NC Automatisering en Nemesys starten Promisys

16-04-2019 | door: Witold Kepinski

NC Automatisering en Nemesys starten Promisys

NC Automatisering en Nemesys bundelen hun krachten in een nieuw IT-bedrijf: Promisys, IT zoals beloofd. NC Automatisering en Nemesys zijn beiden al jaren actief als ICT-dienstverlener, met een sterke focus op netwerk- en werkplekbeheer. Om de huidige en toekomstige klanten nog beter en professioneler van dienst te kunnen zijn is er besloten om de krachten te bundelen en samen een nieuw IT-bedrijf te starten: Promisys.

De kernactiviteiten van Promisys zijn het leveren van IT hard- en software, cloud-oplossingen en support- en beheerdiensten voor het MKB. Een moderne en soepel werkende IT-omgeving die ondernemers in staat stelt hun bedrijf goed te laten opereren is daarbij het streven.

De dagelijkse leiding van Promisys is in handen van Bas den Boer en Hans den Boer. Het Promisys-team bestaat verder uit alle huidige medewerkers van NC Automatisering en van de IT-afdeling van Nemesys. Bestaande klanten behouden dus hun reeds bekende contactpersonen. Promisys werkt vanuit het pand van de Nemesys Groep in Oud-Beijerland.

Nemesys Groep

De naam Nemesys verdwijnt overigens niet. De IT-dienstverlening loopt weliswaar straks via het nieuwe Promisys, maar Nemesys blijft actief als zakelijke telefonie specialist.

Zowel Promisys als Nemesys zijn zelfstandig onderdeel van de Nemesys Groep. Een complementaire groep bedrijven actief op het gebied van IT, Telecom en Energie. Professionele dienstverlening, klantgerichtheid en een no-nonsense mentaliteit zijn de belangrijkste kenmerken. Met 60 medewerkers werkt de Nemesys Groep aan uiteenlopende projecten voor hoofdzakelijk MKB-bedrijven, onderwijs-, zorg- en overheidsinstellingen in Zuidwest Nederland.

De overige bedrijven in de groep zijn: HostedXL, De Gezonde Digitale Organisatie, 21Software, Hosted Energie en Telecombinatie Hoeksche Waard.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud