ICTroom versterkt management team

17-04-2019 | door: Witold Kepinski

ICTroom versterkt management team

Om de ingezette koers van internationale groei te kunnen blijven garanderen heeft ICTroom zich in 2019 wederom versterkt met diverse nieuwe collega’s. Met ingang van april 2019 versterkt Jeroen Bet de organisatie in de functie van COO.

Samen met Theo Knobbe (CFO) en Frank Brand (CEO) vormt hij het executive team van ICTroom en richt hij zich op de strategische ontwikkelingen binnen het bedrijfsonderdeel Operations. Jeroen Bet heeft meer dan 25 jaar ervaring in internationale projecten en bekleedde verschillende leidinggevende functies in de IT-, telecom- en datacenterindustrie. Dirk Peeters, met ruime internationale ervaring in projectmanagement en kwaliteitsbeheer bij onder andere hyperscale datacenters, werd eerder dit jaar al aangetrokken als Senior Project Manager. Eerder was hij werkzaam bij Global Switch en maakte hij onderdeel uit van het project directieteam van Fluor Corporation, onder andere betrokken bij de bouw van een hyperscale datacenter in de Eemshaven.

Daarnaast is het operationele team verder uitgebreid met Herman van den Dungen die de rol van Project Manager opneemt. Vanuit zijn uitgebreide ervaring in de datacenter en de IT-industrie zal zijn focus vooral liggen op het uitvoeren van Edge en IoT projecten. Voor dit snel groeiend marktsegment heeft ICTroom recent nieuwe specifieke standaard modulaire datacenter oplossingen aan het portfolio toegevoegd.

Frank Brand, Managing Director ICTroom: “Recente rapporten tonen aan dat een tekort aan talentvol personeel in de datacenter sector de groei in de digitale economie dreigt te frustreren. We zijn dan ook verheugd dat we er in geslaagd zijn om deze professionals aan onze teams toe te voegen. Met de uitbreiding van deze specialisten, zijn we in staat om de verdere internationale groei van ICTroom ook in 2019 voort te zetten. ICTroom heeft overigens altijd plaats voor gedreven specialisten die met ons het verschil willen maken in onze explosief groeiende industrie. Ik raad dan ook iedereen aan regelmatig de vacature pagina op onze website te bezoeken”.

Terug naar nieuws overzicht
Datacenter