Witold Kepinski - 17 april 2019

Intel lanceert achtste generatie Core vPro processors voor notebooks

Intel lanceert achtste generatie Core vPro processors voor notebooks image

Intel heeft zijn nieuwe achtste generatie Core vPro processors voor notebooks gepresenteerd. De nieuwe processors bieden snellere prestaties, een betere levensduur van de batterij en nieuwe beveiligingsfuncties.

De nieuwe Intel Core i7-8665U en i5-8365U voor het vPro-platform van Intel zijn gepresenteerd nadat eerder AMD zijn nieuwe familie van Ryzen Pro processoren van de tweede generatie voor zakelijke notebooks heeft aangekondigd.

De Intel processors zijn vanaf dit voorjaar beschikbaar op notebooks van Lenovo, Dell en HP die werken op Windows 10. De nieuwe Core vPro-processors worden geleverd met vier kernen en acht threads. De klokfrequenties zijn 4,8 GHz en 4,1 GHz voor de i7-8665U en i5- 8365U. De twee nieuwe Core vPro-processors hebben ook een grotere cachegrootte.

De nieuwe processoren zijn gebaseerd zijn op Intel's Whiskey Lake microarchitectuur. De processoren worden geleverd met de Intel Wi-Fi 6 technologie en ondersteunen de nieuwe Intel Optane geheugen H10 SSD-module, die de Intel Optane geheugen combineert met de Quad Level Cell 3D NAND storage technologie in een compacte M .2 vormfactor.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!