Mansystems wint Enablement Partner award tijdens Mendix World

17-04-2019 | door: Witold Kepinski

Mansystems wint Enablement Partner award tijdens Mendix World

Mansystems, de grootste Expert Partner voor implementatie, training en support voor het low code ontwikkelplatform Mendix, heeft tijdens de Award Ceremony op de Partner Day van Mendix World de Enablement Partner award gewonnen.

De Award Ceremony werd georganiseerd op maandag 15 april 2019 en was onderdeel van de Partner Day, die werd georganiseerd in Rotterdam Ahoy. Op dinsdag 16 april en woensdag 17 april wordt op dezelfde locatie Mendix World gehouden.

Martijn van Lieshout, Global Vice President Sales Strategy and Execution bij Mendix, presenteerde de Award Ceremony en sprak de volgende lovende woorden: "Dit is een belangrijke award. Bij Mendix willen we niet alleen applicaties maken om het succes van onze klanten te vergroten, maar we willen ook dat onze partners participeren in het creatieve proces. Mansystems is niet alleen goed in het bouwen van applicaties, maar ze hebben ook veel aandacht voor de community rondom Mendix. Ze leveren een significante bijdrage aan het vergroten van kennis en vaardigheden als het gaat om Mendix. Ook onderscheiden ze zich in positieve zin op het gebied van human resources, recruiting en training van developers. Daarom verdient Mansystems de Enablement Partner award!“

Arnold Zwart, CEO van Mansystems, kreeg de Enablement Partner award uit handen van Derek Roos, CEO van Mendix. "Bij Mansystems zijn we zeer blij met het winnen van de Enablement Partner award. Vanuit Mansystems willen we onze klanten in hun kracht zetten door met succes het Mendix-platform in te zetten voor hun digitale ambities. Een voorbeeld hiervan is de lancering van de SMART Digital Factory, waarmee organisaties nog sneller waarde uit hun digitaliseringsproces halen. Het versnelt de time-to-market van applicaties en helpt organisaties hun low-code strategie te bepalen, uit te voeren en te borgen. Zo wordt de belofte van waarde voor organisaties die applicaties ontwikkelen met low-code nog beter ingelost.”, zegt Arnold Zwart.

Wouter van Dee, Manager Solutions bij Mansystems: "Bij Mansystems zijn we altijd bezig met de vraag hoe we de kennis en vaardigheden rondom Mendix kunnen vergroten. Dat doen we ook bij onze eigen mensen, die we alle mogelijkheden bieden om het beste uit zichzelf te halen. Uiteindelijk leidt dat tot een betere dienstverlening voor onze klanten."

Terug naar nieuws overzicht
Software