Aerohive en Infinigate werken samen in de Benelux

17-04-2019 | door: Witold Kepinski

Aerohive en Infinigate werken samen in de Benelux

Aerohive en Infinigate werken al meer dan 5 jaar samen o.a. in Duitsland en Oostenrijk. Dit partnership wordt nu voortgezet en uitgebreid met een samenwerking in de BeNeLux.

Infinigate BeNeLux is zeer verheugd over de samenwerking met Aerohive, aangezien Aerohive een aanbieder is in cloud-managed Network Access Control (NAC) en in de nieuwe generatie WiFi (802.11ax). Hiernaast is ook de algemene netwerktoegang voor zowel mobiele als vaste cliënts interessant, omdat deze gemanaged wordt vanuit een Public of Private Cloud.

Jasper Vredegoor (foto), Channel Manager Benelux en Africa; “Aerohive is in de Benelux een van de marktleiders op het gebied van Cloud Managed networking. Ons portfolio is vorig jaar uitgebreid met A3, een Secure Access Management oplossing. Samen met Infinigate willen we deze oplossing goed in de markt te zetten en gaan we op zoek naar gespecialiseerde partners om dit te doen.”

Naast de netwerkproducten zal Infinigate Benelux zich dus richten op Aerohive A3. Aerohive A3 biedt een scala aan opties voor toegangsbeheer, zodat registratie en beveiliging zo goed mogelijk geregeld zijn. De techniek is van toepassing op Internet of Things (IoT)- en Bring Your Own Device (BYOD)-apparatuur en draadloze en vaste cliënts. Belangrijk is dat Aerohive A3 integreert met netwerkapparatuur en IT security infrastructuren van alle belangrijke leveranciers. Het Aerohive-team van Infinigate zal zich de komende maanden richten op een kerngroep van partners om deze partners een concurrentievoordeel te geven met Aerohive A3 zo melden de partners.

Terug naar nieuws overzicht