Laat u bijpraten op Exertis Expo

17-04-2019

Laat u bijpraten op Exertis Expo
(16-05-2019)

Exertis organiseert op donderdag 16 mei 2019 Exertis Expo. Midden in het centrum van Breda brengt Exertis u op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van Unified Communication & Collaboration en Networking & Security en maakt u kennis met dit Bourgondische centrum. Laat u gratis een middag onderdompelen in de Exertis beleving en maak kennis met de producten van Extertis.

Merken, producten, resellers, diensten, mensen en kennis. Deze losse onderdelen worden waardevoller op het moment dat ze op de juiste manier aan elkaar verbonden worden. Exertis brengt de onderdelen samen en maakt van producten oplossingen en verbindt merken aan dealers. Tijdens de Exertis Expo komen de mensen achter de merken en resellers daarnaast met elkaar in contact.

Programma

11.30 - Ontvangst met walking lunch en start Expo
12.30 - Intro en connecting the dots: pitches van een aantal merken
14.30 - Pauze en Expo
15.00 - Keynote speaker door futuroloog: de technologische trends van 2030
16:00 - Ontdek Breda! Bourgondische activiteit in het centrum van Breda
18.00 - Diner in neo-gotische kapel van Hotel Nassau en prijsuitreiking!
20.30 - Officieel einde programma

Diverse merken bieden mooie prijzen aan die deze dag gewonnen kunnen worden door de aanwezigen. Denk hierbij aan een LG scherm, een Huawei telefoon of een Poly headset.

Mis deze dag niet! Deelnemers aan een eerdere editie in Leuven waren zeer enthousiast, zowel vanwege de inhoud als vanwege het informele karakter. Alle resellers uit de Benelux zijn van harte welkom! U kunt zich hier aanmelden voor Exertis Expo.

Terug naar nieuws overzicht