ATS Teconomy en Liquidware gaan Benelux samenwerking aan

18-04-2019 | door: Witold Kepinski

ATS Teconomy en Liquidware gaan Benelux samenwerking aan

ATS Teconomy en Liquidware – sinds 2017 actief in Nederland- zijn met ingang van 15 april 2019 een reseller agreement overeengekomen voor de Benelux. De visie van ATS Teconomy, voortdurend streven naar werkplek optimalisatie, is complementair aan de strategie van Liquidware die met haar software oplossingen de gebruiker centraal stelt.

Liquidware biedt adaptieve oplossingen voor workspace management, waaronder ProfileUnity (user environment management) en FlexApp (application layering). Morteza Esteki -VP sales Northern Europe- is enthousiast over de samenwerking met ATS Teconomy:
“Als Amerikaans softwarebedrijf, hebben wij onze sporen verdiend in Publieke sector met klanten als: het Amerikaanse Leger, Amerikaanse Ministerie van Defensie en Amerikaanse Veiligheidsinstanties.Sinds 2017 is Liquidware bezig met uitbereiding en investering in de Europese markt. Nederland is voor ons dé focus regio, Nederland is voorloper op het gebied van innovatie en adoptie van nieuwste technologieën. Met de opkomst van generatie Y en Z in de arbeidsmarkt zien wij een sterke groei in behoefte voor een dynamisch, flexibel en proactieve manier van IT-benadering. De focus is van IT-Centric naar User-Centric verschoven, 20 jaar geleden draaide het om IT en nu staat de gebruiker centraal – Happy User, Happy Company is waar ik in geloof. Om de markt nog beter te bedienen zijn wij opzoek naar partners die zich in hetzelfde ecosysteem als ons begeven, daar kan een partij als ATS uiteraard niet aan ontbreken – ATS staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij zijn blij om hen te kunnen verwelkomen als Acceler8 partner en kijken uit naar een mooie samenwerking”.

Ook Bas Broeren – Division Manager ATS Teconomy- is blij met de recent getekende overeenkomst: “ATS Teconomy kan als consultancy partner diensten en licenties gaan leveren aan onze bestaande en toekomstige klanten. Door verminderde aandacht en ontwikkeling bij de gevestigde leveranciers voor user environment software ontstaat er met de bewezen oplossingen van Liquidware een serieus alternatief tegen competitieve condities.”

Terug naar nieuws overzicht
Hardware