Google Kubernetes Engine Advanced beschikbaar

18-04-2019 | door: Witold Kepinski

Google Kubernetes Engine Advanced beschikbaar

Google Kubernetes Engine (GKE) Advanced voor het schalen van enterprise workloads is beschikbaar. Dit meldt Google op zijn website.

Google GKE Advanced voegt besturingselementen, automatisering en flexibiliteit op bedrijfsniveau, voortbouwend op wat Google heeft geleerd met het beheer van zijn wereldwijde infrastructuur.

Hier zijn de twee GKE-edities in één oogopslag:

GKE Advanced levert geavanceerde infrastructuurautomatisering, geïntegreerde softwareketengereedschappen voor verbeterde beveiliging, betrouwbaarheid voor een financieel ondersteunde SLA en ondersteuning voor het uitvoeren van serverloze werkbelastingen. Deze nieuwe, geavanceerde GKE-functies en -hulpmiddelen helpen klanten te werken in snel veranderende omgevingen om het beheer van workloads en clusters te vereenvoudigen en hands-free te schalen. De gebruiker profiteert nog steeds van de overdraagbaarheid en het externe ecosysteem van Kubernetes, maar met een verbeterde functieset. 

GKE Standard omvat alle functies en mogelijkheden die tegenwoordig algemeen beschikbaar zijn, en biedt een beheerde service voor minder complexe projecten. De gebruiker kan blijven profiteren van het rijke ecosysteem van first-party en third-party integraties in GCP, inclusief die beschikbaar zijn in de GCP Marketplace.

Lees meer hier.

Terug naar nieuws overzicht
Software