Atos wint Google Cloud Global Breakthrough Partner of the Year Award

19-04-2019 | door: Witold Kepinski

Atos wint Google Cloud Global Breakthrough Partner of the Year Award

Atos, speler in digitale transformatie, heeft op Google Cloud Next '19 de Google Cloud Global Breakthrough Partner of the Year Award voor 2018 ontvangen. De prijs dit jaar werd uitgereikt tijdens de partner conferentie op Next '19 in San Francisco, waar Google Cloud-technologieën en -oplossingen voor cloud, samenwerking en kunstmatige intelligentie worden getoond.

Atos werd erkend voor zijn uitstekende groei in zijn klantenbasis in het afgelopen jaar om het bereik van het Google Cloud-ecosysteem te vergroten. Door de expertise van Atos op het gebied van cloud orchestration, migratie en beheer, hebben klanten de cloud kunnen gebruiken om transformatie en innovatie aan te sturen en sneller in te spelen op de behoeften van hun klanten.

Sinds de start van zijn officiële wereldwijde samenwerking met Google Cloud in april vorig jaar, heeft Atos veel grote klanten bij Google Cloud ondergebracht,  onder meer internationale bedrijven in de sectoren industrie, farmacie, telecommunicatie en broadcast.

"Deze prijs is een erkenning van onze groeiende samenwerking met Google Cloud ", zei Eric Grall, Senior Executive Vice President en hoofd van Global Operations en Infrastructure & Data Management bij Atos. "We zijn trots op de resultaten die we in de afgelopen jaren hebben geboekt inclusief het in slechts zes maanden worden 'Google Cloud-first' en waardoor veel bedrijven over de hele wereld de echte waarde van de cloud kunnen realiseren. "

"We zijn zeer verheugd Atos te erkennen als de Google Cloud Global Doorbraak Partner van het jaar 2018," zegt Carolee Gearhart, Vice President Worldwide Channel Sales bij Google Cloud . "Atos heeft zijn expertise in Google Cloud bewezen en heeft zijn toewijding aan het succes van klanten het afgelopen jaar bewezen. We zijn verheugd om verder te bouwen op onze samenwerking met Atos, omdat steeds meer klanten naar ons ecosysteem kijken om hen te helpen in de cloud te slagen. "

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Cloud
Cloud