Axis Partner Summit 2019

19-04-2019

Axis Partner Summit 2019
(04-06-2019)

'Adding new dimensions to your world!' is het motto van de Axis Partner Summit 2019, het jaarlijkse evenement waarop bezoekers Axis leren kennen en oplossingen zowel ontdekken als ervaren. De Partner Summit vindt dit jaar plaats in Genk (4 juni) en Maarssen (13 juni).

De wereld om ons heen verandert snel. In een tijd waarin de technologie zich blijft ontwikkelen, worden we steeds vaker met complexe uitdagingen geconfronteerd. Om deze uitdagingen een stap voor te blijven, is multidimensionaal denken vereist. Axis helpt hierbij en laat u dit tijdens haar Partner Summit ervaren.

Programma

Op de Partner Summit staat beleving centraal. Axis laat in samenwerking met haar partners u intelligente en op maat gemaakte oplossingen ervaren, vanaf het moment u binnenkomt tot aan uw vertrek. In een exclusieve setting, met collega’s uit de branche, onder leiding van experts en afgestemd op zowel u als uw klanten.

Ontdek de voor u relevante innovaties tijdens onze interactieve break-out sessies. In kleine groepjes ontvangt u specialistische kennis van experts en partners van Axis, onder andere over cybersecurity en outdoor detectie. Ook wordt een update gegeven over nieuwe producten en zijn in de expo verschillende live-demo's te zien. De volledige agenda van de Partner Summit is hier beschikbaar.

Artificial Intelligence

In de bewakings- en beveiligingssector laat men zich bij nieuwe technologieën soms gemakkelijk verleiden tot het doen van beloftes die moeilijk zijn waar te maken. Op dat gebied is ook Artificial Intelligence een veelbesproken onderwerp. Maar wat is nu echt mogelijk met AI? Gastspreker prof. dr. Eric Postma, Artificial Intelligence Researcher (CS&AI) van Tilburg University en de Jheronimus Academy of Data Science in 's-Hertogenbosch, vertelt u er tijdens de Partner Summit alles over.

Axis nodigt partners en hun eindklanten van harte uit om de Axis Partner Summit 2019 bij te wonen:

  • 4 juni 2019: Genk, locatie Thor Central
  • 13 juni 2019: Maarssen, locatie Inn Style

Deelname aan het dagvullende programma (9.30-17.30 uur) is mogelijk vanaf € 49 per persoon. Voor beide locaties een beperkt aantal kaarten beschikbaar. U kunt zich hier aanmelden voor de Axis Partner Summit 2019.

De Axis Partner Summit wordt gesponsord door partners Genetec, IDODI, Milestone, Qonify, Siklu Communication, Sound Intelligence, Sorama en 2N.

Terug naar nieuws overzicht