CloudBees koopt Electric Cloud voor uitbreiding DevOps aanbod

22-04-2019 | door: Witold Kepinski

CloudBees koopt Electric Cloud voor uitbreiding DevOps aanbod

CloudBees koopt voor een onbekend bedrag Electric Cloud voor de uitbreiding van zijn DevOps aanbod. Electric Cloud staat bekend om twee producten: ElectricFlow en ElectricAccelerator.

ElectricFlow is een aanbod op het gebied van release-automatisering / continue levering van automatisering (ARO / CDRA op basis van de conventies van de analisten)

ElectricAccelerator maakt het mogelijk om de bouwtijd van grote codebases enorm te versnellen, waardoor het een geliefd product is in de embedded software-ruimte (compileren van Linux of Android) of de game-industrie. Electric Cloud heeft meer dan 100 werknemers, verspreid over de hele wereld, en twee hoofdkantoren, San Jose (Californië, VS) en Odessa (Oekraïne).

Electric Cloud en CloudBees zijn complementair. Samen dankzij Jenkins, Jenkins X (de CI / CD-leider op Kubernetes), CloudBees CodeShip (CI / CD SaaS), ElectricFlow (CDRA-speler) en het CloudBees-aanbod ( CloudBees Core  CloudBees DevOptics), zegt het CloudBees nu een DevOps Powerhouse te zijn.

Terug naar nieuws overzicht