Redactie - 24 april 2019

BIM-specialist Dalux opent kantoor in Beverwijk

Dalux, leverancier van software voor het digitaliseren van de bouwsector, opent op 22 mei een kantoor in Beverwijk. In februari is Ron van den Berge als country manager voor Dalux gestart met het ondersteunen van alle bestaande klanten en verdere marktontwikkeling in Nederland.

Bekende producten van het bedrijf zijn Dalux BIM Viewer, Dalux Field voor opnames en checklists en Dalux Box voor documentmanagement. In Nederland gebruiken vooral aannemers en installateurs deze software voor het raadplegen en managen van alle digitaal beschikbare projectinformatie op de bouwplaats.

Dalux is al bijna 15 jaar gespecialiseerd in het efficiënter maken van bouwprocessen met software voor het werken met een BIM op de bouwplaats, documentbeheer en augmented reality. Na jarenlange succesvol te zijn gegroeid in de Scandinavische landen, is het bedrijf nu verder aan het internationaliseren. "Onze groeistrategie is gebaseerd op de BIM-volwassenheid van landen", zegt van den Berge. "Daarom zijn er eerst kantoren in Noorwegen, Zweden en het Verenigd Koninkrijk geopend, waar het werken met een BIM sterk door de overheid wordt gestimuleerd. De komende jaren is de Benelux een strategische groeimarkt, gezien het snel groeiend gebruik van BIM in projecten en de toegenomen BIM-volwassenheid van Nederland in vergelijking met andere landen.”

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!