Witold Kepinski - 25 april 2019

AWS Concurrency Scaling is beschikbaar

AWS Concurrency Scaling is beschikbaar image

Amazon Web Services (AWS) heeft de algemene beschikbaarheid van Concurrency Scaling aangekondigd, een nieuwe Amazom functie die automatisch capaciteit toevoegt en verwijdert voor het verwerken van onvoorspelbare vraag van duizenden gelijktijdige gebruikers.

Concurrency Scaling biedt grotere verwerkingscapaciteit tegen lagere kosten met meer voorspelbare uitgaven. AWS deelt ook dat Amazon Redshift meer dan 10.000 klanten heeft. De ervaring die is opgedaan met het bedienen van een groot en gevarieerd klantenbestand, samen met de lessen die zijn geleerd door elke dag meer dan twee exabytes aan klantgegevens te verwerken, heeft Amazon Redshift in staat gesteld om de ontwikkeling van functies te versnellen en de prestaties continu te optimaliseren, wat resulteert in 10x snellere gemiddelde querytijden voor klanten. de afgelopen twee jaar, aldus AWS.

Concurrency Scaling is de nieuwste innovatie van meer dan 200 functies en verbeteringen die de afgelopen twee jaar aan klanten zijn geleverd, waaronder Elastic Resize, waarmee in minuten meer knooppunten aan een cluster worden toegevoegd, en Short Query Acceleration, waarbij algoritmen voor machine learning worden gebruikt om interactief te werken.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!