Wouter Hoeffnagel - 26 april 2019

Integrated Works benoemd tot Cisco Advanced Security Architecture partner

Integrated Works benoemd tot Cisco Advanced Security Architecture partner image

Integrated Works is door Cisco benoemd tot Advanced Security Architecture partner. Deze specialisatie betekent dat Integrated Works nu alle Cisco securityarchitecturen kan ontwerpen, implementeren en onderhouden.

Het bedrijf is één van de weinige Cisco partners in Nederland met deze kwalificatie. Integrated Works biedt vanaf nu ook volledig beheerde securitydiensten voor het MKB, via het Cisco MSLA (Managed Service License Agreement) programma. Specialisten van het bedrijf hebben een uitgebreid trainings- en certificeringsprogramma doorlopen op het gebied van de verkoop, het ontwerp en de implementatie van de beveiligingsoplossingen van Cisco.

Cuneyt Ardahanli, directeur Integrated Works: "Deze certificering als Cisco Advanced Security Architecture partner betekent dat wij klanten kunnen helpen met de meest complexe en omvangrijke securityprojecten."

Beheerde beveiligingsdiensten

Naast geavanceerde security-architecturen biedt Integrated Works nu ook beheerde beveiligingsdiensten aan via het Cisco MSLA (Managed Service License Agreement) programma. Hiermee kunnen vooral MKB-klanten hun beveiliging flexibel en voordelig uitbesteden aan Integrated Works, tegen een vast bedrag per maand.

"MKB-bedrijven lopen nog vaak achter op het gebied van security. Terwijl ze juist steeds meer het doelwit zijn van aanvallen die voor flinke financiële schade kunnen zorgen", vervolgt Ardahanli. "Een van de uitdagingen voor deze ondernemingen is de complexiteit van securityoplossingen en het gebrek aan in-house expertise. Met de beheerde securitydiensten van Cisco nemen wij die zorgen uit handen, zodat onze klanten zich volledig kunnen richten op hun business."

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!